Uw buitenschilder in Assen

Ons schildersbedrijf is expert op het gebied van buitenschilderwerk. Na onze werkzaamheden is uw woning jarenlang beschermd tegen invloeden van buitenaf en hebben vocht, kou en hitte geen invloed meer op de constructie.

Hoe vaak is onderhoud nodig?

Afhankelijk van de kwaliteit van uw schilderwerk is het essentieel om periodiek een vakschilder de buitenkant van uw woning te laten aanpakken. Wij adviseren dit elke 5 jaar te laten doen. Bent u er niet zeker van of onderhoud al noodzakelijk is? We komen dan graag bij u langs om de staat van uw schilderwerk te inspecteren.

De verschillende opties

We werken alleen met de beste verfsoorten en zorgen ervoor dat u jaren geen omkijken meer heeft naar uw schilderwerk. Zeker voor buiten is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve verf. Maar er zijn meer opties. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Dekkende lakverf. Dit is vooral geschikt voor houten delen die u in een bepaalde kleur wilt laten afwerken. Voor optimale bescherming van uw kozijnen, deuren en goten raden we minimaal één laag grondverf en twee lagen lakverf aan.
  • Transparante lak. Voor een natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van deze lak vraagt minder tijd doordat er geen grondlaag nodig is, maar zal ook eerder onderhouden moeten worden. Transparante lak gaat ongeveer 3 jaar mee.
  • Beits. Biedt een goede tussenweg. U kunt kiezen voor gekleurde of transparante beits, die eenvoudig bij te werken is.
  • Muurverf. Deze is vaak synthetisch en beschermt de buitenmuren van uw woning jarenlang tegen vocht en kou.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.