De betaalbare winterschilder in Assen

Wij zijn u het hele jaar door van dienst. Ook in het naseizoen staan onze vakschilders voor u klaar en profiteert u van alle voordelen van de winterschilder.

Binnen- en buitenschilderwerk

Hoewel het Nederlandse weer in de wintermaanden niet vaak meewerkt kunnen we zowel uw binnen- als buitenschilderwerk in deze tijd voor u oppakken. Door het gebruik van steigers, het afschermen van de te schilderen delen en innovaties op het gebied van verf kunnen we ook het exterieur van uw woning aanpakken.

De kwaliteit van het buitenschilderwerk dat we uitvoeren is het hele jaar door constant. In de wintermaanden werken we met sneldrogende verf en hoeft u dus niet bang te zijn voor verfdruipers of beschadigingen. Het binnenschilderwerk voeren we vanzelfsprekend het hele jaar door op dezelfde manier uit.

Voordelen van schilderen in het laagseizoen

Er zijn verschillende redenen om onze schilders juist in de winter in te schakelen. Omdat we in deze maanden vaak minder opdrachten hebben kunnen we u sneller van dienst zijn en stellen we een scherpe offerte met gereduceerde tarieven op. Daarbij ervaart u, zeker wanneer we buiten aan de slag gaan, minder overlast van steigers in de tuin.

Vergeet niet op tijd uw afspraak te maken voor een winterschilder! Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van ruime kortingen.