Kleuradvies van uw schilder

Het kiezen van de juiste kleur voor uw muren is best lastig en kan voor veel twijfels zorgen. Gaat u voor wit? Kiest u voor een kleurtje? Zou deze kleur wel staan bij de meubels? Allemaal vragen die door uw hoofd gaan als u in een bouwmarkt verschillende kleurstalen bekijkt. Weet u niet waar u moet beginnen? Schakel dan de hulp van onze specialisten in. Wij hebben jarenlange ervaring met het kiezen van de juiste kleur verf voor verschillende soorten interieurs.

Kleuradvies op maat

Wilt u sfeer in uw woning creƫren? Of bent u juist op zoek naar een goede basiskleur voor alle muren in uw pand? Het maakt onze kleurspecialisten niets uit. Wij voorzien u graag van een professioneel kleuradvies op maat dat compleet aansluit bij uw wensen en interieur.

Maak een afspraak in Assen

Wilt u een vrijblijvend kleuradvies ontvangen? Maak dan een afspraak met ons schildersbedrijf. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met en voorzien u van het advies waar u naar op zoek bent. U kunt ons het snelst bereiken door te bellen naar 0800 255 3733