Wandafwerking voor elk budget in Assen

Trekt u in een nieuwbouwhuis met kale muren? Zijn de wanden van uw woning aan een opknapbeurt toe? En wilt u graag iets anders dan verf laten aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons schildersbedrijf zijn we meer dan schilder alleen en helpen we u met verschillende soorten wandafwerking.

Het maakt hierbij niet uit of we in een nieuw of bestaand interieur werken. Onze deskundige medewerkers hebben oog voor detail en voor smaak. In een helder kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen om hier vervolgens moeiteloos op in te spelen. We vangen precies de sfeer die u in gedachten had.

Behangen

Wilt u uw kamers laten behangen? Onze vakschilders pakken deze klus graag voor u op. Zij hebben vele jaren ervaring en plakken elke soort behang strak op uw muur. Het maakt niet uit of u kiest voor reliƫf, een patroon of ander type behang.

We voeren de klus vakkundig voor u uit en leveren de kamers schoon en netjes weer op. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en bent u van A tot Z geholpen.

Combineren met schilderwerk

Wilt u uw wandafwerking graag combineren met schilderwerk? Dan kan dat natuurlijk altijd. We vertellen u graag wat er mogelijk is.