Onderhoud van uw schilderwerk

Wie verf heeft laten aanbrengen in of aan de buitenkant van zijn woning wil dat het resultaat er altijd mooi uit blijft zien. Ook wilt u uw houtwerk blijven beschermen tegen weersinvloeden. Om dit te bereiken is regelmatig onderhoud van uw schilderwerk nodig. In de regio Assen heeft Schildersbedrijf Krook veel ervaring met deze werkzaamheden. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in onderhoud, kunt u dan ook met een gerust hart bij ons terecht!

Onderhoud schilderwerk: onze werkzaamheden

Op het gebied van schilderonderhoud is er veel mogelijk; wij zorgen altijd voor maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld een schilderonderhoudsplan voor u opstellen. Meestal heeft zo’n plan een looptijd van tien jaar. Hierin leggen we alles vast wat er in die periode moet gebeuren aan uw schilderwerk. U kunt hierbij denken aan regelmatige controle en aan herschilderwerkzaamheden. Met een dergelijk plan weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u er zo op vertrouwen dat u nooit te maken krijgt met een verouderde verflaag!

Heeft uw schilderwerk restauratie nodig? Dit is een specialistische klus die vakmanschap vereist. Ook hiervoor kunt u een beroep op ons doen.

Wij staan in Assen voor u klaar

Wilt u een onderhoudscontract voor uw schilderwerk afsluiten, of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Laat een ervaren schilder onderhoud uitvoeren. We zijn u in Assen en omstreken met plezier van dienst!